• home
 • video
 • pas verschenen

  Mexicaanse club is fratsen van Ronaldinho beu

  Hoelang draagt Ronaldinho nog het shirt van Queretaro?

  De dagen van Ronaldinho bij FC Queretaro lijken geteld. De Mexicaanse ploeg wil af van de Braziliaan. "We hebben nood aan spelers die progressie maken en niet aan spelers die snelheid verliezen", zegt de trainer van de club. Ronaldinho zou al onderhandelen met LA Galaxy over een overgang naar de MLS.

  Ronaldinho speelt sinds september 2014 voor Queretaro. Maar de relatie tussen de club en de gewezen vedette van het Braziliaanse voetbal is de laatste weken verzuurd.

  Trainer Victor Manuek Vucetich nam Ronaldinho om disciplinaire redenen niet op in zijn selectie voor de terugmatch van de halve finale van het Mexicaanse kampioenschap. Ronaldinho had in de heenmatch het stadion verlaten nadat hij werd gewisseld in de eerste helft.

  Zijn vertrek "hangt af van verschillende factoren, maar het is de bedoeling dat hij niet blijft", zei Vucetich, die ook toegaf dat het aantrekken van Ronaldinho vanuit commercieeloogpunt  "een enorm succes" was voor de club. Ondertussen schrijft de Spaanse krant Marca dat Ronaldinho onderhandelt met Los Angeles Galaxy.