• home
 • video
 • pas verschenen

  Commentator schreeuwt het uit na dunk van Sam Van Rossom

  Van Rossom speelt met Valencia de halve finales van de play-offs.

  Sam Van Rossom heeft geen tweede keer op rij kunnen stunten in de Spaanse basketbalplay-offs. Valencia verloor het derde duel in de halve finales met 100-103 van Real Madrid. In de tussenstand is het 1-2 voor Real.

  Van Rossom stond bijna 35 minuten op het veld en scoorde 14 punten. De zaal ontplofte op een bepaald moment toen Van Rossom uitpakte met een prachtige dunk over Salah Mejri, ex-Antwerp (zie video), maar dat was niet voldoende voor de zege. Real Madrid won na een verlenging met 100-103. Het vierde duel wordt morgenavond gespeeld.

  In de andere halve finale tussen Barcelona en Unicaja staat Barcelona 2-0 voor. Wie het eerst drie keer wint, plaatst zich voor de finale.

  Filmpje van de dunk: