• home
 • video
 • pas verschenen

  Bekijk de feestbeelden van de Barcelona-bus en de vuurwerkshow in Camp Nou

  Camp Nou viert de drie bekers (titel-beker-Champions League) op spectaculaire wijze.

  Barcelona heeft gisteren zijn drie bekers getoond tijdens een busparade door de stad. 's Avonds was Camp Nou tot de nok gevuld voor een spectaculaire viering van de Champions League-helden met licht, laser en vuurwerk erbovenop. Bekijk hier de beelden.

  Tienduizenden fans hadden zich in de namiddag verzameld in een zonovergoten stad om de bus met Barcelona-spelers en -staf toe te wuiven en juichen. Messi, Suarez, Messi en co. lieten het zich welgevallen.

  's Avonds - in het donker en in een sfeervol verlicht Camp Nou - werden trainers en spelers een voor een op de rode (groene) loper gevraagd. Messi nam de microfoon: "Jullie wilden de drie bekers, jullie hebben ze!" Ook Xavi en Dani Alves namen het woord, de eerste zeker om afscheid te nemen, de tweede twijfelt nog.

  Bekijk de busparade met de bekers door Barcelona

  De spectaculaire licht-, laser- en vuurwerkshow in Camp Nou

  Foto's via Barcelona-tweet: