• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Podiumceremonie in Turkije duurt iets te lang voor Cavendish

  Cavendish kreeg eerder deze week een flinke tros bananen.

  Mark Cavendish (Etixx-Quick Step) greep gisteren naast zijn vierde ritzege in de Ronde van Turkije. De Britse spurter moest als tweede in de rituitslag toch naar het podium, maar Cavendish was niet meteen een fan van de plichtplegingen.

  Een beteuterde Mark Cavendish stond op het podium van de slotetappe in de Ronde van Turkije. De Brit had niet te veel zin in een ellenlange podiumceremonie, maar dat was buiten de Turkse president Tayyip Erdogan gerekend.

  Nadat zijn speech afgelopen was en de speaker "thank you" zei, dacht Cavendish dat hij eindelijk het podium mocht verlaten. Maar de Brit werd meteen tot de orde geroepen en ging opnieuw op zijn schavotje staan.

  Enkele tellen later mochten Cav en co dan toch van het podium. De Brit liet aan de organisatie duidelijk zijn ongenoegen over de miscommunicatie blijken.

  Bekijk hieronder de video van de podiumceremonie: