• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi verlengt ook het contract van Tainmont

  Tainmont was zaterdag de Charleroi-held tegen Standard.

  Het bestuur van Charleroi is druk bezig met het huiswerk voor volgend seizoen. Na Javier Martos en Karel Geraerts heeft Charleroi ook Clément Tainmont een nieuw contract laten tekenen.

  Clément Tainmont geldt als een van de sterkhouders van Charleroi, dat zich kon plaatsen voor Play-off I. De middenvelder is er sinds januari 2014 aan de slag en vormt een belangrijke schakel op het middenveld.

  Tainmont had nog een contract voor één seizoen, maar de club en de speler zijn tevreden over hun samenwerking. De Fransman heeft zijn kribbel gezet onder een contract van twee extra seizoenen, tot juni 2018 dus.

  Bekijk nog eens hoe Tainmont Standard velt