• home
 • video
 • pas verschenen

  Maaseik-speler: "We geven het op. Onacceptabel"

  Jelte Maan: "We moeten vechten voor elk punt."

  Bij volleybalclub Maaseik zit de klad er weer in na de 3-0-nederlaag in Antwerpen. "Er zal wel wat gezegd worden", reageert libero Jelte Maan. "Wij maken nog altijd kans op de finale", klinkt het dan weer bij Antwerpen.

  Vorig weekend had Maaseik zich in eigen huis voorbij Antwerpen geknokt (3-2), maar in de terugmatch kreeg het een 3-0 om de oren.

  "Een harde dreun. Zeker omdat we de laatste twee weken een stijgende lijn hadden ingezet", reageert Jelte Maan bij Sportbeat.

  "Vanaf het begin van de wedstrijd waren we niet klaar. Vorig weekend begonnen we ook niet goed, maar speelden we wel met vechtlust. Nu gaven we het gewoon op, onacceptabel."

  "Wij moeten vechten voor elk punt. Ook al staan we 2-0 achter, zelfs met twee sets doen we nog een goede zaak. Dan mogen we niet opgeven."

  "We gaan nu samenzitten. Komend weekend spelen we geen wedstrijd. Misschien dat we ons hoofd kunnen leegmaken. Er zal wel wat gezegd worden."

  Andrei (Antwerpen): "Kunnen iedereen aan"

  • Yannick Van Harskamp (Antwerpen): "Dit is echt wat we nodig hadden. We hebben hele moeilijke tijden gehad. Nu was het super. Iedereen heeft lekker gespeeld en dat is goed voor de volgende wedstrijden. Ik wil er alles aan doen om de finale te spelen, maar dat gaat niet vanzelf. Het wordt nog hard werken."
  • Michael Andrei (Antwerpen): "We maken nog altijd kans op de finale. Nu moeten we er vol voor gaan. We moeten Asse-Lennik en Roeselare verslaan. Daar geloof ik ook in. Als we ons beste volleybal spelen, kunnen we iedereen aan."
  Eindstand Play-off 1
    Mptn
  1.Roeselare1029
  2.Asse-Lennik1026
  3.Antwerpen1022
  4.Maaseik1016
  5.Menen1010
  6.Haasrode Leuven102

  Sfeerverslag en reacties Antwerpen-Maaseik 3-0