• home
 • video
 • pas verschenen

  Peeters: "Boonen genoot van verkenning met ploegmaats"

  Tom Boonen (r) heeft tijd voor een "vuistje" met Nikolas Maes.

  Tom Boonen heeft vandaag samen met zijn ploegmaats van Etixx-Quick Step het parcours van de Ronde van Vlaanderen verkend. Boonen genoot zichtbaar van het tochtje. Dat beaamt ook ploegleider Wilfried Peeters.

  Volgens de ploegleiding is de kans nihil dat Tom Boonen alsnog aan de start komt in de Ronde van Vlaanderen. Maar om zijn ploegmaats een hart onder de riem te steken, tekende Boonen woensdag wel present op de parcoursverkenning van Etixx-Quick Step.

  Boonen, die herstelt van een schouderblessure na een val in Parijs-Nice, genoot zichtbaar van de verkenningstocht en het gezelschap van zijn ploegmaats. Dat beaamt ook ploegleider Wilfried Peeters.

  "Hij heeft ervan genoten om samen met zijn ploegmaats over het parcours van de Ronde van Vlaanderen te kunnen rijden", vertelt Peeters aan Sporza. "Alles is goed verlopen. Ik was verbaasd dat hij nu al zo'n niveau haalt."

  Bekijk hier enkele foto's van de parcoursverkenning: