• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Ik wil nog altijd geloven dat hij morgen weer met ons voetbalt"

  De Wolfsburg-ploegmaats van Junior Malanda zijn in de rouw.

  Kevin De Bruyne en Wolfsburg bereiden in Zuid-Afrika de tweede seizoenshelft voor, zonder de betreurde Junior Malanda. "Dat is verdomd zwaar", reageert Ivica Olic, aanvaller van de nummer 2 in de Bundesliga.

  "Het is zeer moeilijk voor ons om de juiste woorden te vinden. Mijn gedachten zijn bij de familie", begint een aangeslagen Ivica Olic voor de camera van VfL Wolfsburg.

  "Voor ons is het een zeer moeilijk situatie, waar we als ploeg mee proberen om te gaan. We proberen ons te concentreren op onze job, maar makkelijk is dat niet."

  "Het is verdomd zwaar om het nieuws te verwerken. Persoonlijk lukt het me nog niet. Ik wil nog altijd geloven dat hij morgen weer met ons voetbalt. Het is een zeer moeilijke situatie voor mezelf en voor de ploeg. We zullen tijd nodig hebben."

  "Op het oefenterrein proberen we onze zinnen te verzetten. We moeten voort, hoe zwaar dat ook is. Over twee weken begint de terugronde van de Bundesliga. Daar moeten we ons nu op voorbereiden." Wolfsburg opent de terugronde op vrijdag 30 januari met de topper tegen Bayern München.