Ga naar de inhoud

Alderweireld is mogelijk maand out met hamstringblessure

 di 13 januari 2015 15:08
Toby Alderweireld beseft meteen dat hij een tijdje niet zal spelen.
Toby Alderweireld viel afgelopen weekend met een spierblessure uit tegen Manchester United. Hij staat 3 à 4 weken aan de kant, Southampton denkt na over een vervanger.

Het succes van Southampton is voor een groot deel te danken aan een ijzersterke verdediging. Met Toby Alderweireld verdwijnt er wel voor enkele weken een cruciale baksteen uit de muur.

Een hamstringblessure houdt Alderweireld een maand van de velden. Met ook nog de afwezigheid van Yoshida door de Asian Cup zit trainer Ronald Koeman stilaan krap qua centrale verdedigers.

"We moeten eens kijken of we nog een extra centrale verdediger aantrekken", zegt de Nederlander. "Maar ik denk dat we met wat verschuivingen binnen het elftal de problemen ook kunnen opvangen."

Alderweireld zelf, die geleend wordt van Atletico Madrid, laat de moed niet zakken. Op Twitter plaatste hij een foto van zijn revalidatie met de woorden. "Ik kom sterker terug."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.