• home
 • video
 • pas verschenen

  Bosniër Sipovic versterkt verdediging van Westerlo

  De centrale verdediger tekende tot het einde van dit seizoen.

  Westerlo heeft zijn tweede wintertransfer voorgesteld. De Bosniër Enes Sipovic (25) komt over van de Roemeense club Otelul Galati en tekende een contract tot het einde van dit seizoen.

  Enes Sipovic (25) was al zes jaar aan de slag in Roemenië, bij Petrolul Ploiesti en Otelul Galati. De centrale verdediger werd ook al enkele keren opgeroepen voor de Bosnische belofteselectie. Hij tekende bij Westerlo een contract tot het einde van dit seizoen.

  Sipovic is de tweede wintertransfer van Westerlo. Eerder strikte de nummer 13 in eerste klasse al de linksachter Jordan Mustoe. En gisteren kon Westerlo ook een nieuwe coach voorstellen: Harm van Veldhoven is de vervanger van Dennis van Wijk.