• home
 • video
 • pas verschenen

  Sterke De Vos naar tweede ronde op WK

  Geert De Vos staat in de tweede ronde.

  Geert De Vos heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op het WK darts in de BDO-bond. Onze landgenoot klopte de Nederlander Remco van Eijden met 3-1.

  Geert De Vos (WDF-18) kreeg met Remco van Eijden de nummer 9 van de wereld voorgeschoteld. Onze landgenoot troefde de Nederlander af in vier sets en haalde een gemiddelde van 93,21, tegenover 83,95 voor Van Eijden.

  "Ik heb een goede wedstrijd gespeeld", vond De Vos. "Jammer dat ik het bij het uitwerpen enigszins liet afweten."

  In de tweede ronde staat De Vos alweer voor een loodzware opdracht. Hij neemt het dan op tegen de Engelsman Scott Mitchell, de nummer 2 op de wereldranglijst. De voorbije drie seizoenen sneuvelde De Vos telkens in de tweede ronde.