• home
 • video
 • pas verschenen

  Kerstmis inspireert wielrenners tot verlovingen

  Lars Boom kreeg "ja" van zijn vriendin te horen.

  Kerstmis heeft voor enkele sporters niet alleen cadeautjes en een uitgebreid feestmaal opgeleverd. Lars Boom vroeg zijn vriendin ten huwelijk en ook in Groot-Brittannië was er heugelijk nieuws bij een wielerkoppel.

  "Ik ben zo gelukkig", opende Lars Boom zijn boodschap op Twitter. "Mijn vriendin heeft "ja" geantwoord op de vraag of ze voor de rest van mijn leven mijn vrouw wil zijn." Boom gaf zijn volgers nog een afbeelding van de verlovingsring mee.

  Ook Laura Trott deelde op Twitter prachtig nieuws met haar volgers. De Britse baanwielrenster, tweevoudig olympisch kampioene, stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Ook haar toekomstige echtgenoot Jason Kenny is geen kleine naam in het baanwielrennen. Hij heeft drie olympische medailles op zijn palmares staan.