• home
 • video
 • pas verschenen

  Racing Genk stalt aanvaller Muzaqi bij Cercle Brugge

  Muzaqi (tweede van rechts) poseert bij zijn nieuwe werkgever.

  Cercle Brugge kan na de winterstop rekenen op de diensten van Albian Muzaqi. De 20-jarige aanvaller staat al sinds de zomer van 2013 op de loonlijst van Racing Genk, maar kwam er amper aan spelen toe.

  Albian Muzaqi, een 20-jarige Nederlander van Albanese origine, ruilde in de zomer van 2013 de jeugd van PSV Eindhoven voor Racing Genk. Hij ondertekende toen een contract van vier seizoenen, maar verzamelde tot nu toe amper speelminuten.

  Bij Cercle Brugge werkte hij onlangs een testperiode af en de aanvaller gaf er een positieve indruk. "Cercle Brugge heet Albian van harte welkom en wenst hem alle succes. Op het einde van het seizoen worden de toekomstige mogelijkheden besproken", geeft Cercle nog mee.