• home
 • video
 • pas verschenen

  Fellaini: "De pers verzint graag verhaaltjes"

  Marouane Fellaini stoort zich aan de heisa.

  Marouane Fellaini heeft op Twitter gereageerd op de heisa die zondag ontstaan was na een zogenaamd spuwincident. De Rode Duivel hekelt de commotie.

  In de derby tegen Manchester City las Marouane Fellaini Sergio Agüero de levieten nadat de Argentijn geprobeerd had een penalty te versieren. Daarbij liep er wat speeksel uit de mond van de Rode Duivel en dat werd op de sociale media al snel afgedaan als spuwen.

  United-coach Louis van Gaal nam het zondagavond al op voor de middenvelder. "Marouane is geen spuwer", sprak de Nederlander. Een dag later heeft ook Fellaini zelf gereageerd op de hetze. De Belg stoort zich aan de commotie.

  "De pers verzint graag verhaaltjes waar er geen zijn", schrijft Fellaini op Twitter. De Engelse voetbalbond (FA) liet zich alvast niet meeslepen door de opschudding. De FA heeft de beelden van het incident inmiddels bestudeerd en besloot om Fellaini niet te straffen.