• home
 • video
 • pas verschenen

  Dronken Maradona slaat vriendin, die alles filmt

  Maradona laat zich van zijn gewelddadige kant zien.

  Diego Maradona is in een huiselijke ruzie over de schreef gegaan. Stomdronken vindt de Argentijnse voetbalhalfgod dat zijn vriendin te veel met haar gsm bezig is. Hij strompelt recht uit de zetel en deelt twee klappen uit. De (ex-)vriendin filmde alles en zette de beelden op Youtube. (zie onderaan dit artikel)

  Diego Maradona, die overmorgen 54 wordt, heeft een knipperlichtrelatie met Rocio Oliva (24), een gewezen voetbalster. Oliva voelde die avond wellicht nattigheid en filmde het gedrag van  Maradona. "Waarom blijf je maar naar je telefoon staren", wordt Maradona boos.

  Zij repliceert "Stop idioot, waarom zou ik dat niet mogen", maar Maradona liet zich niet tegenhouden en mept haar twee keer.

  Het filmpje zorgde voor een schokgolf in Maradona's thuisbasis Argentinië, want het is niet voor het eerst dat hij met "losse handjes" de pers haalt.

  Zelf banaliseert hij het voorval. "Ik wou enkel de gsm uit haar handen slaan. Dat geef ik toe, maar ik zweer dat ik nooit een vinger zou uitsteken naar een vrouw. Dit was het begin en het einde van het incident. Ik geef toe dat ik de gsm op de grond sloeg, meer niet."