• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanhaezebrouck: "Zei nooit tegen Vazquez: "Ze gaan je vermoorden""

  Hein Vanhaezebrouck beet van zich af in Extra Time.

  Victor Vazquez onthult op de website van Club Brugge dat Hein Vanhaezebrouck hem bang wou maken bij zijn invalbeurt. De Gent-coach reageert furieus. "Ik wil verontschuldigingen of ik ga naar de rechtbank", bijt Vanhaezebrouck van zich af in Extra Time.

  "Vanhaezebrouck treiterde me een beetje", vertelt Victor Vazquez op de website van Club Brugge. ""Ga je nu écht voetballen met een gebroken neus? Mijn spelers weten dat hoor. Ze zullen je vermoorden.""

  "Ik kon mijn oren niet geloven en stak mijn duim in zijn richting op. Ik loop hier al enkele jaren in België rond. Als je dit soort uitspraken van één coach mag en kan verwachten is het van Vanhaezebrouck. He is a little bit crazy. Hij zal van verder moeten komen om me hiermee uit het lood te slaan."

  Vanhaezebrouck reageert in Extra Time als van de hand gods geslagen. "Ik ben zelf uit mijn lood geslagen en je moet van ver komen om dat bij mij te doen."

  "Ik vind dit schandalig. Ik heb geen woord tegen hem gezegd. Ik zou niet eens weten welke taal ik tegen hem moet spreken. Als je dit leest, had ik een uitleg van vier minuten moeten doen."

  "Maar ik laat het hier niet bij. Ik verwacht minstens een verontschuldiging van Club Brugge en als ik die niet krijg, ga ik naar de rechtbank", reageert de Gent-coach geprikkeld.

  "Ik ben ook bijna 100% zeker dat dit niet van Vazquez zelf komt. Iemand op de site van Club Brugge heeft zich hiermee geamuseerd. Ze willen Club weer in de slachtofferrol duwen."