• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Costa ging naar Spanje en kwam geblesseerd terug"

  "Costa kan bij Chelsea spelen als Spanje hem vrijaf geeft."

  Chelsea-coach José Mourinho is niet te spreken over de Spaanse nationale ploeg. "Costa speelde twee "grote" wedstrijden voor Spanje en ik kreeg hem geblesseerd terug."

  Chelsea won gisteren met 2-1 tegen Crystal Palace, maar topschutter Diego Costa was nergens te bespeuren. Trainer Mourinho stak de schuld op de Spaanse nationale ploeg.

  "Hij vertrok naar Spanje en speelde er twee "grote" matchen tegen Slovakije en Luxemburg", zei de Portugees met lichte ironie in zijn stem. "Hij kwam geblesseerd terug en kan nu niet meer spelen bij zijn eigen club."

  Costa scoorde dit seizoen al negen keer voor Chelsea. Wanneer de Spaanse goalgetter weer fit zal zijn, liet Mourinho in het midden. "Hij kan weer voor Chelsea spelen als de Spaanse ploeg hem vrijaf geeft. Maar wij zullen er wel voor zorgen dat hij in november fit is voor de interlands."