Ga naar de inhoud

Vanhoenacker: "Nooit meer Hawaï"

 zo 12 oktober 2014 10:22
Vanhoenacker: "Dit kan ik mezelf en mijn familie niet meer aandoen"
Marino Vanhoenacker heeft voor de laatste keer deelgenomen aan de Ironman van Hawaï. "Dit kan ik mezelf en mijn familie niet meer aandoen", schrijft de 38-jarige triatleet.

Marino Vanhoenacker, derde in 2010, begon vannacht als derde aan de marathon. Door een probleem met zijn bekken moest hij de Ironman uitwandelen. Vanhoenacker finishte een uur en 40 minuten na winnaar Sebastian Kienle.

"Er is maar een reden waarom ik die laatste 12 kilometer nog gewandeld heb", schrijft Vanhoenacker op Facebook. "Om nooit meer terug te komen."

"Ik heb zo veel in deze wedstrijd geïnvesteerd. Ik kan en wil dat mezelf en mijn familie niet meer aandoen. Mijn gezin heeft me altijd door dik en dun gesteund. Ze zouden dat opnieuw doen, maar ik kan het niet meer opbrengen. Ik ben leeg!"

"Dit is een grote beslissing, maar ik kom er niet op terug. Het is voorbij. De komende weken stel ik mezelf nieuwe doelen, want ik wil nog altijd triatlons winnen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.