• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vanden Borre na rentree: "Zit aan 70 procent"

  "Ik wil zo snel mogelijk weer in het team staan"

  Anthony Vanden Borre maakte zijn rentree bij de beloften van Anderlecht. Hij speelde een uurtje mee tegen Moeskroen-Péruwelz. "Ik zit momenteel aan zeventig procent. Ik mis alleen nog wat ritme", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

  De beloften van Anderlecht wonnen gisteren met 3-0 van de beloften van Moeskroen. Een overtuigende zege, maar het wapenfeit van de dag was het wederoptreden van Anthony Vanden Borre. Hij stond drie maanden aan de kant met een barst in het kuitbeen.

  "Het was oké", zei de Rode Duivel achteraf. "Ik voel me goed, maar ik zit nog maar aan zeventig procent. Ik mis nog ritme, maar hoe meer ik speel, hoe beter het zal gaan."

  "Ik kan wel nog geen negentig minuten aan, maar ik heb geen last meer van mijn blessure. Voor de match had ik wat schrik, nu maak ik me geen zorgen meer. Ik wil zo snel mogelijk weer in het team staan, misschien al tegen KV Mechelen. Al mag ik geen etappes overslaan."

  "De afgelopen maanden waren heel zwaar. Ik kon niets doen, zelfs niet lopen. Ach, zo heb ik dat ook eens meegemaakt. Ik heb er zeker uit geleerd."