• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk-coach: "Ik had verwacht dat we vertrouwen hadden getankt"

  Alex McLeish: "Tegen kleine teams denk je te snel dat het makkelijk gaat."

  De supporters van Racing Genk moeten weer een teleurstelling verwerken. "Een gebrek aan concentratie", zegt Alex McLeish na de bekernederlaag. "Het is aan het team om de volgende matchen opnieuw de goeie mentaliteit te tonen. We moeten blijven werken om de supporters iets terug te geven."

  Tweedeklasser Racing Mechelen heeft Racing Genk meteen uitgeschakeld in de beker (0-1). "Ik ben zeer ontgoocheld. Ik had niet verwacht dat we de wedstrijd zouden verliezen. Ik had verwacht dat we vertrouwen hadden getankt met de zege in Moeskroen", vertelt coach Alex McLeish aan Sporza.

  "Ik wil geen afbreuk doen aan Racing Mechelen, die hebben het echt goed aangepakt, maar tegen een ploeg uit tweede klasse moet je meer kansen afdwingen."

  "Mboyo kreeg rust en Cavric is hier nog maar juist. We mogen niet verwachten dat hij meteen een hattrick scoort."

  "De creativiteit, die de laatste wedstrijden wel aanwezig was, bleef nu achterwege. Een gebrek aan vertrouwen was het niet, eerder een gebrek aan concentratie. Tegen kleine teams denk je te snel dat het makkelijk gaat."

  "Het is aan het team om de volgende matchen opnieuw de goeie mentaliteit te tonen en heel de match geconcentreerd te blijven. We zitten nog niet op het niveau van Anderlecht en Club Brugge, maar we moeten gewoon blijven werken om de supporters iets terug te geven."