• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Hout: "Del Piero scoren beletten tijdens training"

  Alessandro Del Piero (39) doet er nog een seizoen bij.

  Kristof Van Hout speelt in India samen met voormalig topspits Alessandro Del Piero in de ploeg. "Daar kijk ik erg naar uit", zegt de doelman van Delhi Dynamos.

  Voormalige topvoetballers uit de Europese competitie breien dit seizoen nog een verlengstuk aan hun carrière in India. Robert Pirès (ex-Arsenal) voetbalt bij FC Goa, Fredrik Ljungberg (ook ex-Arsenal) bij Mumbai City en Alessandro Del Piero (ex-Juventus) bij Delhi Dynamos FC.

  Kristof Van Hout (foto) is een van de ploegmaats van Del Piero. "Hij is een van de bekendste spelers ter wereld. Ik kijk er erg naar uit om met hem samen te spelen", vertelt de Belgische doelman. "En om hem tijdens de training het scoren te beletten", voegt Van Hout er fijntjes aan toe.

  Naast Kristof Van Hout spelen ook Wim Raymaekers en ex-KV Mechelen-aanvaller Mads Junker bij Delhi. Harm van Veldhoven coacht het team.