• home
 • video
 • pas verschenen

  De Vlieger: "Kan Luzon Standard nog op de rails krijgen?"

  De zware thuisnederlaag van Standard tegen Oostende is maandagavond ook aan bod gekomen in Extra Time. Geert De Vlieger twijfelt aan de toekomst van Standard-coach Guy Luzon.

  "Ik weet niet of het nog goed komt met Standard. De vraag is ook stilaan of het nog goedkomt met deze coach. Daar begin ik me toch vragen bij te stellen. Kan hij dat echt op de rails krijgen?", zegt Geert De Vlieger in Extra Time.

  "Er komt nu een periode aan waarin je nog maar weinig kunt trainen en waarin je heel vaak met verschillende elftallen zult spelen, maar hij is nog volop aan het zoeken. Ergens zal hij toch een ploeg moeten gaan vormen."

  "Hij moet een volledig nieuwe ploeg maken, maar de vraag is of dat argument sterk genoeg zal zijn om aan boord te blijven. Je weet hoe dat gaat: op een bepaald moment zal iemand het gelag moeten betalen en dat zal de trainer zijn."

  "Veel heeft uiteraard ook de te maken met de kwaliteiten van Batshuayi en Ezekiel, die allebei weg zijn. Batshuayi maakte vorig jaar in zijn eentje het verschil. Nu hebben ze én de ploeg niet meer én Batshuayi niet meer."