• home
 • video
 • pas verschenen

  Engelse golfer wint ruimtereis met hole-in-one

  Petje af, Andy Sullivan!

  Op een dag win je de reis van je leven! Andy Sullivan mag binnenkort zowaar proeven van een ruimtereis. De Engelse golfer sloeg op de KLM Open een hole-in-one op de 15e hole. Bekijk hier de beelden.

  Andy Sullivan (28) haalde op de laatste dag van de KLM Open zijn slag thuis. De Engelsman tekende op de 15e hole voor een hole-in-one. Voor het eerst in de golfsport was een ruimtereis, met een prijskaartje van 100.000 dollar, de beloning voor dat kunstje.

  De Belgen kunnen zich niet in het debat mengen

  Thomas Pieters en Nicolas Colsaerts hebben in hetzelfde toernooi op de slotdag niet meer kunnen schitteren. Pieters eindigde op de 22e plaats en Colsaerts werd 41e. "Ondanks een wisselvallige laatste ronde in 71 slagen ben ik tevreden over mijn toernooi", zegt Pieters. "Vandaag liep het op de par-5 holes, die normaal mijn ding zijn, fout."

  Colsaerts begon met een dubbele bogey en bleef de hele ronde jagen op een par-score, wat met zijn ronde in 71 slagen net niet lukte. "Op de eerste hole een dubbele bogey en meteen was het kwaad geschied", zegt Colsaerts. "De voorbije weken heb ik progressie gezien, maar het putten blijft mijn zwakke onderdeel. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik mijn Tour-kaart voor volgend seizoen zal halen. Er komen nog drie toernooien aan. Ik speel goed genoeg om op het hoogste niveau te blijven."