• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk-coach McLeish stuurt supporters beleefd weg

  McLeish vraagt de supporters om na de opwarming weg te gaan.

  Opvallend beeld in Genk gisteren. Enkele tientallen supporters stonden rond het oefenveld om de oefensessie van hun favoriete ploeg bij te wonen, maar coach Alex McLeish wou tactisch trainen en vroeg fans en pers vriendelijk om de training te verlaten.

  McLeish riep de supporters aan de rand van het veld bijeen en sprak hen beleefd toe, zagen Het Laatste Nieuws en Het Belang van Limburg. "Spreken jullie allemaal Engels?", vroeg hij. "Goed, want mijn Nederlands is nog niet goed genoeg."

  McLeish legde uit dat hij enkele tactische varianten wou uitproberen op training en verzocht hen vriendelijk om na de opwarming de training te verlaten. "Ik weet dat op de website stond dat de training open zou zijn en wil mij excuseren voor het misverstand."

  De supporters gehoorzaamden en zochten na de opwarming de uitgang op.