• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Anderlecht leent Armenteros uit aan Willem II

  Armenteros gaat weer in de Eredivisie voetballen.

  Het Nederlandse Willem II huurt Samuel Armenteros voor één seizoen van Anderlecht. De Zweedse aanvaller kwam bij paars-wit zelden in actie en gaat zijn geluk weer beproeven in Nederland.

  Jurgen Streppel, coach van Willem II, is opgetogen over de komst van Samuel Armenteros. "Hij is een sterk aanspeelpunt en past in het systeem zoals wij dat willen spelen. Wij zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft."

  Anderlecht plukte de 24-jarige Zweed begin vorig jaar weg bij Heracles, maar kon nooit zijn stempel drukken. Armenteros werd uitgeleend aan Feyenoord, maar ook daar brak hij geen potten. De aanvaller heeft bij de Brusselaars nog een contract tot 2016.