• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Beerschot-Wilrijk trekt Davy De Beule aan

  Davy De Beule ruilt Roda JC voor Beerschot-Wilrijk.

  Opvallende transfer in de vierde klasse: Beerschot-Wilrijk heeft Davy De Beule een contract gegeven. De Beule komt over van Roda JC en tekent voor drie seizoenen.

  Davy De Beule (32) heeft in eerste klasse een verleden bij Lokeren, AA Gent en Kortrijk. De Beule trok in 2011 naar Nederland, waar hij bij Roda JC aan de slag ging. Maar met die club degradeerde De Beule, die vaak geblesseerd was, afgelopen seizoen uit de Eredivisie.

  De Beule keert nu dus terug naar België en gaat aan de slag bij vierdeklasser Beerschot-Wilrijk. "We zijn extreem verheugd dat we met zo'n klepper een akkoord hebben bereikt", laat de club weten. "Een speler met zoveel ervaring is voor ons een absolute topper."

  "De onderhandelingen zijn heel vlot verlopen", voegt De Beule toe. "Na een gesprek met de voorzitter en de trainer was ik eigenlijk al overtuigd. De voorbije weken heb ik zelf kunnen zien hoe deze club leeft, zeker bij de supporters."

  "Ik wil graag aan dit prestigieuze project meewerken en mee proberen de lange weg uit bevordering naar de hoogste reeks te verwezenlijken."