• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club Brugge naar Aalst, Anderlecht naar Eisden

  Het speelschema van de Cofidis Cup 2014-2015.

  Op de voetbalbond is vanmiddag geloot voor de 1/16e finales in de Beker van België, waarin de eersteklassers in de dans springen en niet tegen elkaar uitgeloot konden worden. Meteen is ook het hele schema voor de beker bekend en valt op dat de meeste topploegen in dezelfde helft van de tabel zitten. Zo lonkt in de volgende ronde Genk-Anderlecht en Standard-Lokeren. Ontdek hier tegen wie uw favoriete ploeg het moet opnemen.

  In de volgende ronde is het 2-1, 3-4, 5-6, 8-7, 9-10, 12-11, 14-13, 16-15.

  Enkele reacties:

  • Patro Eisden: "Of we kunnen stunten? Waarom niet? Elke wedstrijd moet gespeeld worden. Anderlecht was sowieso een van de clubs waar we op hoopten. Ook wij spelen trouwens in paars-wit, dus op vlak van kleuren hoeven we al zeker niet het onderspit te delven. Of we het thuisvoordeel verkopen? Anderlecht spreekt Nederlands, wij ook, dus er kan altijd gepraat worden. Bovendien is het altijd verleidelijk als er centen op tafel komen te liggen, maar we zullen dat intern bespreken, samen met onze thuisaanhang. We moeten ook met hen rekening houden."
  • Eendracht Aalst: "We hebben de laatste jaren heel veel ellende meegemaakt. Nu we eindelijk op de goede weg zijn, is dit een mooie beloning. We verwachten een vol huis, meer nog: we verwachten dat ons huis veel te klein zal zijn. Club Brugge is nu eenmaal een monument. We zullen blauw-zwart goed bestuderen en dan zien we wel waar we stranden. Vooraf hadden we gezegd dat we graag tegen een eersteklasser wilden uitkomen. Die wens komt nu in vervulling, dus kunnen we zeker niet klagen."