• home
 • video
 • pas verschenen

  Zulte Waregem verwelkomt Mo Messoudi

  Messoudi poseert in het shirt van zijn nieuwe club.

  Mo Messoudi heeft niet te lang zonder club gezeten. Messoudi was door OH Leuven op straat gezet nadat hij in een oefenwedstrijd een vuistslag had uitgedeeld. Zulte Waregem heeft de speler nu een contract aangeboden.

  Mo Messoudi zakte vorig seizoen met OH Leuven naar tweede klasse. Enkele weken geleden, in volle voorbereiding op het nieuwe seizoen, ging hij in een oefenmatch tegen Tempo Overijse door het lint.

  Messoudi deelde een vuistslag uit aan een speler en werd daags nadien door zijn club aan de kant geschoven. Zulte Waregem biedt Messoudi nu een uitweg. Hij tekende tot het einde van het seizoen, met optie op een extra jaar.

  "Ik voelde meteen dat Zulte Waregem me wou aantrekken", reageert Messoudi. "De accommodatie is hier zeer professioneel. Ik had ook een goed gesprek met coach Francky Dury. Hij heeft al veel bewezen en ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken. Mijn honger is groot om me hier te bewijzen."

  "Zulte Waregem wil Messoudi een nieuwe kans geven", legt Dury uit. "Hij weet dat hij een fout gemaakt heeft, maar we hebben die pagina omgedraaid. Hij begint nu aan een nieuw hoofdstuk, de toekomst telt. Hij heeft veel kwaliteiten en ervaring en kent ook de Jupiler Pro League goed."