• home
 • video
 • pas verschenen

  Kanu: "Ik blijf een speler van Terek Grozny"

  Anderlecht heeft Kanu dus uit het hoofd gezet.

  Kanu zal niet terugkeren naar Anderlecht. De landskampioen leek de ex-speler terug te halen bij Terek Grozny, maar de Braziliaanse middenvelder laat op Instagram zelf weten dat hij in Rusland blijft. Al verwijderde hij niet veel later die foto.

  Kanu heeft er al een passage opzitten bij paars-wit, maar vertrok vorige zomer naar Rusland. Anderlecht leek wel geïnteresseerd in een terugkeer van de Braziliaan, maar de transfer komt er dus niet.

  Eerder vandaag had Kanu wel een foto vanop een vliegtuig gedeeld. Een terugkeer leek in de maak, maar dat heeft Kanu nu zelf ontkracht. "Ik ben tevreden in Rusland. Ik blijf hier en blijf een speler van Terek Grozny", liet hij weten op Instagram, maar kort nadien verwijderde hij die boodschap wel.