• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard: "De kritiek op mijn WK was terecht"

  Hazard is zelf niet tevreden over zijn WK.

  Sinds vandaag heeft Eden Hazard de trainingen bij Chelsea hervat. Op de laatste dag van zijn vakantie bracht hij nog een bezoek aan een voetbalkamp van jonge spelers in Henegouwen. Daar blikte hij terug op het WK en sprak hij over zijn toekomst. "Ik zit goed bij Chelsea en wil met de club titels behalen."

  De meningen over de prestaties van Hazard op het WK waren verdeeld. Enkele keren liet hij flitsen van zijn klasse zien, maar veel Belgische supporters hadden toch meer verwacht van de Chelsea-vedette.

  "Als ploeg hadden we nog beter kunnen doen", zegt Hazard in Sudpresse. "Maar verliezen van de finalist en tot de laatste acht landen van het WK behoren, is niet zo slecht."

  "Vanuit persoonlijk oogpunt moet ik toegeven dat de kritiek op mijn prestaties terecht was. Ik heb geprobeerd om het maximum te geven, maar het is niet helemaal gelopen zoals ik had gehoopt. Op het EK 2016 in Frankrijk hoop ik uit te blinken."

  Hazard sluit vandaag aan bij zijn Chelsea-ploegmaats die het nieuwe seizoen voorbereiden in Arnhem in Nederland. De verhalen over een transfer naar PSG zijn helemaal van de baan.

  "Er speelt helemaal niets. Ik blijf gewoon bij Chelsea. Ik zit goed bij Chelsea en wil met de club titels behalen. Vorig seizoen hebben we helemaal niets gewonnen."

  "Als ik zelf minder doelpunten maak en minder assists geef in ruil voor titels met Chelsea, dan kan ik me daar helemaal in vinden. Ik herhaal: het doel is het winnen van titels."