• home
 • video
 • pas verschenen

  Zulte Waregem rondt komst van Kylian Hazard af

  Kylian Hazard in actie bij White Star Brussels.

  Kylian Hazard staat op het punt om een contract bij Zulte Waregem te tekenen. Het 18-jarige talent komt over van tweedeklasser White Star Brussels en werd opgeleid bij Rijsel, net als zijn grotere broer Eden Hazard. Op het middenveld volgt hij zijn broer Thorgan op die terug naar Chelsea keerde.

  Kylian Hazard was al van de partij op de eerste training van de West-Vlaamse fusieclub en de gesprekken worden eerstdaags afgerond. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad. Hij moet op het middenveld Gouden Schoen Thorgan Hazard doen vergeten.

  Die keert, na twee succesvolle jaren, terug naar moederclub Chelsea. Of hij daar ook aan spelen toekomt lijkt hoogst onwaarschijnlijk. Liverpool, Schalke en Valencia worden genoemd als mogelijke kandidaten voor een uitleenbeurt.

  Nog bij Zulte Waregem lijkt de toekomst van topschutter Mbaye Leye onzeker. Hij tekende nog geen nieuwe verbintenis en bood zichzelf al aan bij neo-eersteklasser Moeskroen-Péruwelz.

  Ook rond de figuur van middenvelder Sven Kums is het erg onzeker. AA Gent trekt immers hard aan zijn mouw.