• home
 • video
 • pas verschenen

  Vierde ref dwingt Wilmots jasje aan te doen

  Marc Wilmots trekt ietwat geïrriteerd het jasje van zijn teammanager aan.

  Marc Wilmots heeft zijn Rode Duivels niet kunnen aanmoedigen in zijn kenmerkende witte hemd. De vierde scheidsrechter verplichtte hem een jasje aan te doen. Gelukkig sprong teammanager Nicolas Cornu in de bres.

  Iets na de aftrap stapte de Iraniër Faghani op Marc Wilmots af. De vierde scheidsrechter maakte de Belgische voorman duidelijk dat hij een jasje moest aandoen over zijn witte hemd of dat hij anders op de bank zou moeten blijven zitten.

  Wellicht vond Faghani dat het witte shirt van Wilmots verward kon worden met de witte shirts van de Algerijnse spelers. Teammanager Nicolas Cornu bood Wilmots zijn jasje aan en zo was dat probleem snel opgelost.