• home
 • video
 • pas verschenen

  De blessure van Diego Costa valt nog mee

  Diego Costa trekt een pijnlijke grimas en weet meteen hoe laat het is.

  Atletico Madrid zag gisteren in de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona zijn topspits Diego Costa geblesseerd uitvallen en vreesde voor een lange afwezigheid. Maar vandaag was er goed nieuws voor de club van Thibaut Courtois en Toby Alderweireld.

  Costa was al twijfelachtig voor de wedstrijd, maar verscheen toch aan de aftrap. Nog in de eerste helft liep Costa een blessure op en meteen werd er gevreesd voor een spierscheur en dus een langdurige afwezigheid.

  Maar vandaag tweet Atletico dat er geen scheur, maar een spierverrekking in Costa's rechterdij is vastgesteld. Dat zou een revalidatie van enkele dagen in plaats van weken inhouden. De wedstrijd van zaterdag tegen Villarreal zal wellicht te vroeg komen, de terugmatch tegen Barcelona volgende week haalt hij misschien.