• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Papa Vandenbergh start niet in Gent-Wevelgem

  Vandenbergh werd vrijdag nog vierde in de E3 Harelbeke.

  Stijn Vandenbergh start niet in Gent-Wevelgem. De renner van Omega Pharma-Quick Step is zaterdagnacht vader geworden van een dochter. Ook ploegmanager Patrick Lefevere moet de koers noodgedwongen vanuit de zetel volgen: hij sukkelt met een lumbago.

  Vandenbergh is goed op dreef: vrijdag werd hij nog vierde in de E3 Harelbeke. Maar Omega Pharma-Quick Step moet het in Gent-Wevelgem zonder de kersverse vader doen. "Onze prinses Victoria is vannacht geboren om 23.59u. Moeder en dochter stellen het goed", twitterde Vandenbergh.

  Ook Patrick Lefevere zal niet aanwezig zijn op de wedstrijd. De manager van Omega Pharma-Quick Step sukkelt met een lumbago en kan er daardoor niet bij zijn. Hij mist de wedstrijd voor het eerst in 35 jaar, laat Lefevere weten.