• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Weer zege Charlton, Schmeichel doet een "Proto"

  Riga (archieffoto) kan weer vieren bij Charlton.

  José Riga heeft opnieuw punten gepakt als coach van Charlton, 0-1 op Nottingham Forest. En doelman Kasper Schmeichel werd tegen staartploep Yeovil de held van koploper Leicester, de ploeg van Ritchie De Laet en Marcin Wasilewski.

  Charlton won met het kleinste verschil op het veld van Nottingham, dat gisteren zijn coach op de keien had gezet. Tien minuten voor tijd maakte Cousins het enige doelpunt van de wedstrijd. Het was Charltons eerste uitzege sinds november.

  Riga heeft met Charlton nu twee keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en een keer verloren (0-3 zaterdag tegen nummer 2 Burnley). In de stand staat het drie punten boven een degradatieplaats, maar het heeft drie matchen minder gespeeld.

  Schmeichel doet het zoals Proto

  Nog in de Engelse tweede klasse ontpopte Leicester-doelman Kasper Schmeichel zich tot held van de avond. De koploper stond met 0-1 achter tegen staartploeg Yeovil en in de slotminuut trok Schmeichel mee naar voren voor een corner.

  De Deense doelman kopte de bal tegen de lat en het leer botste achter de lijn. Maar dat hadden de scheidsrechters niet gezien en de bal botste weer het veld in. Gelukkig voor Leicester was Wood goed gevolgd om binnen te prikken.