• home
 • video
 • pas verschenen

  Lierse stuurt Watt naar de B-kern na stevige uitspraken

  Tony Watt moet voor onbepaalde tijd brommen in de B-kern.

  Tony Watt heeft het helemaal verkorven bij Lierse. De Schotse spits haalde de afgelopen dagen fel uit naar coach Stanley Menzo. Lierse stelt in een persbericht dat het "100% achter Menzo blijft staan" en stuurt Tony Watt naar de B-kern.

  Tony Watt en Stanley Menzo, het is duidelijk geen goed huwelijk. Watt rekende dinsdag al af met zijn coach in een magazine en deed dat vandaag nog eens fijntjes over in Gazet van Antwerpen.

  Menzo zou Watt een klap in zijn gezicht verkocht hebben, omdat hij Menzo bij een begroeting niet had aangekeken. "Menzo is mijn loopbaan aan het ruïneren", voegde Watt eraan toe.

  Lierse pikt de uitspraken van Watt niet en reageert met een communiqué. "Tony Watt heeft het interview (met Gazet van Antwerpen) op eigen houtje geregeld, zonder medeweten van de club. De inhoud van het artikel is voor de club onaanvaardbaar. Er werd ons bovendien nooit om een reactie gevraagd."

  "Lierse wil de uitspraken van Tony Watt ten stelligste tegenspreken. De club staat voor 100% achter coach Stanley Menzo, die te allen tijde op professionele wijze te werk gaat met al zijn spelers."

  De club wil niet op de details van het interview ingaan, maar ontkent met klem dat Menzo Watt een slag zou hebben gegeven, wat de Schot in het interview beweert.

  De club neemt ook maatregelen na het interview. "Tony Watt wordt met onmiddellijke ingang naar de B-kern verwezen, voor onbepaalde duur."