• home
 • video
 • pas verschenen

  Tony Watt: "Menzo moet mij niet"

  Tony Watt kwam al vaker in aanvaring met Lierse-coach Stanley Menzo dit seizoen.

  Tony Watt heeft weer eens van zich laten horen. In een interview met P-magazine spuwt de Schotse spits van Lierse zijn gal over trainer Stanley Menzo. "Telkens als we verliezen, geeft Menzo mij de schuld. Maar eigenlijk is het zijn schuld."

  Het verhaal van Tony Watt lijkt stilaan uitverteld bij Lierse. De Celtic-huurling maakte na de winterstop een gretige indruk en scoorde enkele belangrijke goals.

  Maar de voorbije weken zat Watt weer op de bank, omdat hij niet scherp genoeg traint. Menzo kneep lang een oogje dicht, maar de spelersgroep begint zich meer en meer te ergeren aan Watts gebrek aan professionaliteit.

  Als klap op de vuurpijl haalt Watt in een interview met P-magazine snoeihard uit naar Menzo. "Bij deze club weten ze niet hoe ze met mij moeten omgaan. Telkens als we verliezen, geven ze mij de schuld. Ik doe altijd iets verkeerd", zegt Watt.

  "Tegen Oostende speelde ik amper 20 minuten en toch gaf Menzo mij de schuld, terwijl het eigenlijk zijn schuld is. Ik kan geen goals maken vanaf de bank."

  "Menzo hanteert twee maten en gewichten. Het kan toch niet dat je voor de ene speler andere regels hebt dan voor de andere. Hij moet me dus duidelijk niet."