• home
 • video
 • pas verschenen

  Messoudi: "Ben hoopvol voor de toekomst"

  "Deze trainer heeft ons op een of andere manier geraakt."

  Mohammed Messoudi zag zijn team een goede eerste helft spelen tegen Lierse. Na twee rode kaarten sleepte OHL met negen man alsnog een punt uit de brand. "Lang geleden dat we nog zo hebben gespeeld."

  OHL zat goed in de partij tot scheidsrechter Luc Wouters twee rode kaarten trok. "Ik weet niet of die kaarten terecht waren. Misschien wel, maar in de geest van de wedstrijd vond ik het totaal overbodig om Ngolok een tweede gele kaart te geven", zegt Messoudi.

  "We mogen blij zijn met dat punt gezien de omstandigheden. Ik denk dat het heel moeilijk wordt om Play-off II te halen, maar op deze manier mag Plaf-off III er ook aankomen."

  "We wisten da we deze partij moesten winnen, maar het is lang geleden dat we nog zo hebben gespeeld. Deze trainer heeft ons op een of andere manier geraakt en klaar gekregen voor deze wedstrijd. Ik ben hoopvol voor de toekomst. We kunnen Play-off III tot een goed einde brengen", besluit Messoudi.