• home
 • video
 • pas verschenen

  Amerikaanse club: "Ogunjimi voldoet aan onze criteria"

  Bij OH Leuven kwam Ogunjimi dit seizoen niet tot scoren.

  Nadat zijn contract bij OHL eind januari ontbonden werd, heeft Marvin Ogunjimi de grote plas overgestoken op zoek naar nieuw voetbalgeluk. Onze landgenoot probeert er zich in de gratie te spelen van het Amerikaanse New England Revolution, een club uit de Major League Soccer.

  "Ogunjimi is uitzonderlijk professioneel, zowel op als naast het veld", klinkt het op de website van de ploeg uit Massachussets, in het noordoosten van de Verenigde Staten.

  "We zijn dringend op zoek naar een aanvaller en Ogunjimi voldoet aan de criteria. Hij zou uitstekend fungeren als targetman. We hopen dat hij ons de komende dagen kan overtuigen."

  Ogunjimi is op een zijspoor beland sinds zijn transfer van Genk naar Mallorca. In de Primera Division kwam hij niet uit de verf en dus werd hij verhuurd. Eerst aan Standard, dan aan Beerschot en tot enkele weken geleden aan OH Leuven. In 18 wedstrijden voor OHL dit seizoen vond Ogunjimi geen enkele keer de weg naar het net, met een ontbinding van zijn contract tot gevolg.