• home
 • video
 • pas verschenen

  Filip Daems langer bij Mönchengladbach

  Daems: "Ik ben nog topfit en blij er nog een jaar bij te kunnen doen."

  Filip Daems heeft zijn contract bij Borussia Mönchengladbach verlengd. De 35-jarige linksachter tekende bij voor een jaar. Daems is al sinds 2005 actief bij de Duitse eersteklasser en schopte het zelfs tot aanvoerder.

  Voor Mönchengladbach is Daems een bepalende speler. Dat beseft ook sportief directeur Max Eberl. "Filip is als aanvoerder  zowel op als naast het veld een centrale figuur voor ons. Daarom is het belangrijk dat hij nog een jaar blijft", zegt Eberl.

  Daems, die zeven keer voor de Rode Duivels uitkwam, is tevreden. "Ik voel me absoluut nog topfit en ben blij dat ik er nog een extra jaar kan bij doen bij Borussia", zegt de linksachter.