• home
 • video
 • pas verschenen

  Williams: "Eindelijk kan ik weer een match spelen"

  In Dubai speelt Serena haar eerste match sinds haar rugblessure.

  Serena Williams maakt dinsdag op het toernooi van Dubai haar comeback in het circuit. Sinds de Australian Open kampte ze met een rugblessure. Ze is ontzettend blij om eindelijk weer echte wedstrijden te spelen. "Altijd maar trainen, het is gewoon saai", zegt de Amerikaanse.

  In Dubai staan zowel het enkelspel als het dubbelspel op het programma voor Williams. Serena zal samen met haar zus Venus spelen. "Ik denk dat het goed is om ook te dubbelen, omdat ik dan veel meer competitieritme kan opdoen en meer tijd krijg om me aan te passen aan de omstandigheden", zegt Serena. 

  Voor het toernooi van Dubai kregen de zussen een wildcard. Voor Serena wordt het de eerste match sinds haar rugblessure op de Australian Open.

  "Mijn rug voelde al een tijdje beter, maar ik was nog niet op competitieniveau, dus nam ik niet deel aan het toernooi van Dubai", zegt Williams. "Ik ben heel blij dat ik opnieuw een match kan spelen, en mijn dagen niet enkel met saaie trainingen moet vullen."