• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kompany maakt kans op plekje in Wereldelftal

  Kompany is voor het derde jaar op rij genomineerd.

  Rode Duivel Vincent Kompany is een van de genomineerde verdedigers voor een plekje in het FIFA-Wereldelftal van 2013. De naam van Kompany staat tussen 19 andere verdedigers, waarvan er uiteindelijk vier in het Wereldelftal zullen belanden.

  Maandag werden de vijf genomineerde doelmannen al bekendgemaakt, waar er geen plaats was voor Thibaut Courtois. Vandaag waren de verdedigers aan de beurt.

  In de FIFA-selectie bij de verdedigers was er wel plaats voor een Belg, met Manchester City- en Rode Duivel-kapitein Vincent Kompany. Die staat al voor het derde jaar op rij in de voorselectie. Hij kon zijn nominaties wel nog niet verzilveren.