• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Juventus moet draaischijf Pirlo 40 dagen missen

  Andrea Pirlo viel zondag uit tegen Udinese.

  Andrea Pirlo komt pas volgend jaar weer in actie. De 34-jarige spelmaker van Juventus kampt met een knieblessure en staat meer dan een maand aan de kant.

  Andrea Pirlo viel zondag na een kwartier uit in de competitiewedstrijd tegen Udinese (1-0). Uit onderzoek blijkt dat de mediale band van zijn rechterknie geraakt is. De revalidatie zal ongeveer 40 dagen duren.

  Een aderlating voor Juventus. Volgende week dinsdag strijdt de Italiaanse kampioen met Galatasaray voor een plaats in de achtste finales van de Champions League. Juve moet minstens een punt pakken in Turkije.

  Ook de competitietopper tegen AS Roma begin januari komt waarschijnlijk te vroeg voor Pirlo.