• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tegenstander Zulte Waregem alsnog naar groepsfase

  APOEL (archieffoto) werd gisteren nog uitgeschakeld door Zulte Waregem

  APOEL Nicosia, gisteren nog uitgeschakeld door Zulte Waregem, stoot dan toch door naar de poulefase van de Europa League. Fenerbahçe en Besiktas worden Europees geweerd in de nasleep van een groot omkoopschandaal.

  Fenerbahçe werd in de nasleep van een omkoopschandaal door de UEFA geweerd uit de Europa League. De club mocht van de UEFA nog aantreden in de voorrondes van de Champions League in afwachting van een uitspraak in beroep.

  Fenerbahçe verloor in die voorrondes twee keer van Arsenal en werd dus verwezen naar de groepsfase van de Europa League. De schorsing van de Turkse club werd echter ook in beroep bevestigd. Hierdoor kwam een plaats vrij in de poulefase. APOEL Nicosia werd vanochtend als gelukkige opgevist.

  APOEL werd gisteren nog uitgeschakeld door Zulte Waregem, dat door een doelpunt van Jens Naessens in de extra tijd, de groepsfase bereikte.

  Ook Tromsø stoot nog door

  Ook het Turkse Besiktas mag komend seizoen definitief niet deelnemen aan de Europa League. Het TAS wees het beroep van de club af. Besiktas trad gisteren in de play-offs onder voorbehoud aan tegen Tromsø uit Noorwegen. Besiktas won de dubbele ontmoeting, maar mag nu dus niet deelnemen aan de groepsfase. Tromsø stoot zo toch door.