• home
 • video
 • pas verschenen

  Belg Begois is nieuwe doelman van PEC Zwolle

  Kevin Begois in het shirt van zijn vorige club, Den Bosch.

  Kevin Begois speelt volgend seizoen opnieuw in de Nederlandse eerste klasse. De Belgische doelman ruilt Den Bosch voor eersteklasser PEC Zwolle. Hij ondertekende een contract voor één jaar, met een optie voor een extra jaar.

  Kevin Begois begon zijn profcarrière bij KV Mechelen, maar stak al na één seizoen de grens over. Hij verdedigde in Nederland het doel van Roda JC, VVV en Helmond. Afgelopen seizoen stond hij 27 wedstrijden tussen de palen bij Den Bosch. Bij PEC Zwolle moet Begois het vertrek van eerste doelman Danny Wintjens opvangen.

  Begois is tevreden met zijn transfer. "Na een gesprek met de trainer en de technisch directeur was ik meteen overtuigd. Zwolle is een mooie club die een sterke groei doormaakt. Ik vind het mooi om daar deel van uit te maken. Ik kan mijn ervaring doorgeven aan de jongeren en zal er staan als het nodig is", zegt Begois op de website van zijn nieuwe werkgever.