• home
 • video
 • pas verschenen

  Ophef in F1 na etentje van Webber en Alonso

  Webber en Alonso gingen samen lunchen in Dubai.

  Er is ophef ontstaan in de Formule 1 door een foto van Fernando Alonso en Mark Webber op restaurant. Kwatongen vermoeden een complot tegen Webbers teamgenoot Sebastian Vettel.

  Ferrari-rijder Alonso verspreidde via Twitter een foto van hem en Webber op restaurant in Dubai, voor aanvang van de Grote Prijs in Bahrein. Alonso verwijderde de foto al snel, maar ondertussen had ook Webber de foto al gedeeld met zijn volgers.

  De foto doet kwatongen denken aan een complot van beide coureurs tegen Sebastian Vettel, de teamgenoot van Webber bij Red Bull. Het botert immers niet meer tussen beide heren na de race in Maleisië, waarin Vettel de teamorders negeerde en zo Webber de zege afsnoepte.

  Webber bestempelt de aantijgingen als onzin. "Alonso en ik zijn al dertien jaar vrienden", zegt hij. "Veel F1-piloten komen goed met elkaar overeen. We hebben ook ons sociaal leven."