• home
 • video
 • pas verschenen

  Garrido: "Had discussie met Mannaert in de rust"

  De coach (l) van Club Brugge en de CEO (r) hebben een woordenwisseling tijdens Club-Z.Waregem.

  Juan Carlos Garrido en Vincent Mannaert hebben een woordenwisseling gehad in de rust van Club-Zulte Waregem. De trainer van Club Brugge ontkent wel dat er problemen zijn tussen hem en het Club-bestuur. Ondertussen zindert het verlies tegen Zulte Waregem nog na.

  Club Brugge stond donderdag thuis tegen Zulte Waregem met 1-2 achter na 45 minuten. Het was niet aan zijn beste match bezig en CEO Vincent Mannaert trok bij de rust richting kleedkamers. Daar botste hij op Garrido, die de discussie bevestigt.

  "De woordenwisseling met Vincent is er inderdaad geweest. Dat is normaal tussen twee mensen die willen winnen. Vincent wou de spelers op scherp zetten maar ik vind dat dat mijn taak is. Zaak gesloten, ook Vincent heeft dat aanvaard."

  De Spanjaard benadrukt ook dat hij goed samenwerkt met het bestuur. Hij spreekt de berichten in de media tegen dat hij niet aanwezig zou geweest zijn bij het transferbeleid.

  "Daar klopt geen letter van. De transfers in januari zijn in team gebeurd. Dat team bestaat uit vier mensen: de voorzitter, Mannaert, Gretarsson en ik. Ik sta voor 100 procent achter elke speler die bij ons tekende."

  "Waren goed bezig met groeiproces"

  De nederlaag tegen Zulte Waregem is wel hard aangekomen bij Club. "Het was een desastreuze match, ik was bijzonder teleurgesteld."

  "Ik ben naar Club gekomen op het moment dat er geen lijn in het spel te vinden was. Ik heb de stijl van spelen veranderd. Dat is een groeiproces en we waren daar goed mee bezig. Tot donderdag. Een hele slechte match en avond."

  "Ik heb tegen de spelers gezegd dat ik bijzonder ontgoocheld was. Ik ben zeker dat ze de de boodschap begrepen hebben en we zullen dit zien bij Genk. Maar een slecht duel mag niet alles op zijn kop zetten. We blijven dus hard werken om dit team te laten winnen."

  Ploeg en coach trokken vanavond op afzondering voor Genk. "Ik wil kalmte rond de ploeg. We moeten ons als team concentreren op de match van morgen. Ik ben ervan overtuigd dat alles in deze club aanwezig is om uiteindelijk succesvol te worden."