• home
 • video
 • pas verschenen

  Westerlo zet coach Dauwen op non-actief

  Frank Dauwen staat derde met Westerlo.

  Westerlo heeft met nog twee speeldagen voor de boeg in tweede zijn sportieve staf nog omgegooid. Coach Dauwen wordt (even?) opzijgeschoven en Vedran Pelic moet ervoor zorgen dat Westerlo de eindronde niet misloopt.

  Westerlo levert een verbeten strijd om terug te keren naar eerste klasse. De titel zag het al aan zijn neus voorbijgaan, maar een eindrondeticket kan de derde in de stand nog maar moeilijk ontglippen.

  Toch komt er nog een wissel van de wacht. Frank Dauwen moet het veld ruimen als hoofdtrainer van Westerlo. Ook T2 Barry Hulshoff mag niet meer op de bank.

  "We hebben beslist de sportieve leiding in de laatste twee matchen van de competitie in handen te geven van Vedran Pelic, geassisteerd door keeperstrainer Paul Peeters, ten einde een eindrondeticket af te dwingen", zegt Westerlo.

  Pelic is een voormalige spits van Westerlo. Hij was er tot nu jeugdtrainer.