• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Garrido: "Ik verwacht een reactie"

  Garrido blijft geloven in de speelwijze van zijn team.

  Vrijdag trekt Club Brugge voor een cruciale match naar Lokeren. Trainer Juan Carlos Garrido vindt dat zijn spelers moeten reageren na de nederlaag tegen Standard. "We moeten hard werken en beter doen."

  Club ging maandag tegen Standard meteen met 0-2 de boot in op de openingsspeeldag van Play-off I. "Ik verwacht van iedereen een reactie. We verloren, speelden niet ons beste spel en daar zijn we niet gelukkig mee", zegt Garrido.

  "We moeten hard werken en beter doen. We zijn op de goeie weg en worden stap per stap beter. Het probleem van tegen Standard was dat we domme fouten maakten. Maar we blijven geloven in onze manier van spelen."

  Garrido beseft wat er op het spel staat tegen Lokeren. "Elke match is belangrijk. Overwinningen kunnen belangrijk zijn voor de titel of Europees voetbal."

  "Lokeren is een team met goeie spelers en doet het dit seizoen toch beter dan verwacht. We zullen moeten vechten en werken voor de overwinning."

  De Bock: "Het zal een beetje vreemd zijn"

  Laurens De Bock speelt vrijdag voor het eerst tegen zijn ex-ploeg Lokeren. "Natuurlijk zal het speciaal zijn om terug te keren naar Lokeren. Ik speelde er tien jaar en ken er iedereen", zegt De Bock.

  "In de competitie was ik er niet bij in Lokeren, omdat ik geschorst was. Het zal nu een beetje raar voelen, maar ik heb er zeker geen stress voor. Ik moet de match aanpakken zoals alle andere matchen."
   

  Hoe kijkt De Bock terug op zijn periode bij Club tot nu toe? "Als voetballer kan het altijd beter, maar ik ben niet ontevreden. Maar de ploeg gaat voor."

  Er wacht Club een lastige match in Lokeren. "Lokeren zal hetzelfde doen als vorige maand in de competitie. Ze zullen ons middenveld vastzetten om de creativiteit uit ons spel te halen."

  Club moet wel Vazquez missen. "Hij is een goeie speler en we zullen Victor missen, maar we gaan dat als groep opvangen. We hebben genoeg kwaliteit om zijn afwezigheid op te vangen."

  De Bock en Club hebben iets goed te maken na de nederlaag tegen Standard. "Ik was kwaad op mezelf dat we niet gewonnen hebben. Dat neem je mee naar huis maar dat moet je achter je laten."