• home
 • video
 • pas verschenen

  "Hopelijk haalt geen enkele Rode Duivel niveau"

  Ivan Trickovski, op de bank in Brugge maar ster in eigen land.

  Ivan Trickovski zit bij Club Brugge vaak op de bank, maar in Macedonië is hij een ster. De 25-jarige aanvaller vindt de timing om tegen de Belgen te spelen "perfect". "Na de 3-0 tegen Denemarken heerst een positief gevoel rond de Macedonische nationale ploeg", zegt hij.

  Trickovski kijkt uit naar het duel van vrijdag in Skopje. "Normaal gezien sta ik in de basis", zegt de speler van Club Brugge in de kranten. "Bondscoach Janevski kent mij goed en weet wat hij aan me heeft."

  Trickovski schat de Belgen hoog in. "Er zit niet één zwakke link in die ploeg. Als je ziet bij welke clubs ze spelen, zegt dat alles. Als we twee keer niet verliezen, zou dat al goed zijn."

  "Maar als we spelen zoals in onze oefenmatch tegen Denemarken (3-0, red) kan alles. De sfeer rond de ploeg is goed. De timing om tegen de Belgen te spelen, is perfect."

  In de selectie van Cedomir Janevski zit ook Aleksandar Trajkovski (Zulte Waregem): "In Skopje zijn wij in staat om iets neer te zetten, misschien de drie punten te pakken. Jammer dat Guillaume Gillet niet speelt, trouwens. Ik ken hem goed en weet hoe ik hem pijn moet doen."